Evenementen

Aankondiging: Ook dit jaar weer een ZAC!

Team Brabant 2000 organiseert het gehele jaar verschillende evenementen voor elk niveau van jong tot oud. In het verleden heeft Team Brabant 2000 verschillende kampioenschappen mogen organiseren zoals het NK Mountainbike en NK Wielrennen voor Masters.

Jeugdronde Nieuwkuijk

Elk jaar organiseert Team Brabant de Jeugdronde van Nieuwkuijk. Voor meer informatie, kijk; https://www.knwu.nl/ (kalender) Ook dit jaar is er weer een jeugdronde, op 19 maart 2023 nemen de categorieën 1 t/m 7 het tegen elkaar op. Dit evenement is gratis toegankelijk. Parkeren kan bij het clubgebouw (tegenover de Emmamolen). Er is catering en een wc aanwezig op het terrein.

Het programma;

11:00 Categorie 1 t/m 4

13:30 Categorie 5 t/m 7

ATB Cross

Elk jaar organiseert Team Brabant 2000 de ATB Cross Nieuwkuijk. Voor meer informatie, kijk op; https://atbcross.com/

MTB Cup Brabant

In samenwerking met diverse clubs in de regio. Organiseert Team Brabant 2000 elk jaar diverse wedstrijden voor de MTB Cup Brabant. Voor meer informatie, kijk op; http://mtbcupbrabant.nl/

Zomer Avond Competitie Transfertec

Elk jaar organiseert Team Brabant 2000 de Zomeravond Competitie, beter bekend als de ‘ZAC Transfertec’.

Rijd je graag een wedstrijd en wil je je graag meten met andere renners uit de regio, dan zien we je graag aan de start. De wedstrijden vinden plaats op woensdagavond om de week. De inschrijving opent om 18:30 uur en de start is om 19:00 uur .

De wedstrijdduur is 1 uur en 3 ronden. Tijdens de wedstrijd gebruiken we de gehele wielerbaan, dus inclusief het kleine rondje.

Deelname is alleen mogelijk voor de volgende categorieën:

  • Nieuwelingen
  • Junioren
  • Amateurs
  • Recreanten

Let op!! Vanaf 2024 zijn de elite- en belofterenners uitgesloten van deelname.

Team Brabant groep renners