Nat Clubweekend in Malmedy

06/11/2013 | Evenementen | Huibert Jan Mulders

Het clubweekend van vrijdag 1 t/m zondag 3 november in Malmedy was erg nat, goed georganiseerd maar zeker erg gezellig.

Op vrijf\dagavond om 18:15 vertrokken 33 deelnemers vanaf het clubgebouw naar Malmedy. We verbleven in de jeugdherberg. Vrijdagavond werd het programma uitgelegd en de laatste hand gelegd aan groepsindeling.

Zaterdagochtend is er gefietst in 2 groepen. De ene groep werd geplaagd door veel pech (band van de velg, kapotte ketting en gebroken derailleur pad). Hierdoor heeft deze groep niet veel gefietst. De tweede groep heeft route 1 gefietst. Dit is een normaal gesproken niet erg moeilijke route, maar door de weersomstandigheden (heel veel regen en veel modder) was hij toch best lastig. Tegen 11:00 was iedereen doornat en gingen we terug naar de jeugdherberg.

Het was de bedoeling om ook 's middags te gaan fiesten, maar daarvoor was het weer te slecht. Daarom is het programma omgegooid en zijn we in Verviers gaan bowlen.

Op zondag ochtend regende het nog steeds erg hard. Daarom zijn we eerst gaan wandelen in de hoge venen, in afwachting van beter weer. 's middag is een groep toch nog gaan fiesten en zijn er een aantal spectaculaire paden gereden. Na het avondeten ging iedereen weer naar huis. Rond 20:00 was iedereen terug in Elshout en kon de bagage worden uitgeladen.

Het was een goed georganiseerd en gezellig weekend, alleen jammer dat de vele regen roet in het eten gooide.

Dank aan Adrie Meistrok, Marcel Lommers en zijn moeder voor de organisatie!