Zomer Avond Competitie succesvol van start

05/04/2012 | Evenementen | Huibert Jan Mulders

Op 4 april is de eerste ZAC verreden

De ZomerAvondCompetitie bij TeamBrabant2000 is weer van start gegaan. Aangezien het al een hele tijd geleden is dat de zomeravondcompetitie is georganiseerd, wisten we niet hoeveel deelnemers er aan de start zouden verschijnen. Toch deden er uiteindelijk 14 deelnemers mee aan deze eerste competitie. Eigenlijk 15 deelnemers, maar helaas viel Dimphy Blom, al voordat de wedstrijd was begonnen.

In het begin waren er veel aanvalspogingen, maar deze werden steeds weer teruggepakt. Na 10 minuten ontstond er een kopgroep die wel stand hield met onder andere, (vrouwelijke prof) Mascha Pijnenborg, Ivo Hegge en Sean Martens.  Deze kopgroep bleef steeds een halve ronde voor op het peloton. In de laatste ronde probeerde Mascha Pijnenborg nog weg te rijden uit de kopgroep, maar tevergeefs. Het werd een eindsprint tussen deze drie. Ivo Hegge won de sprint, voor Sean Martens en Mascha Pijnenborg. Het peloton kwam even later ook, al sprintend over de streep. Deze sprint voor de vierde plaats ging naar Martin Kerkhof.

Al met al was het een mooie, spannende wedstrijd om te zien. Dit beloofd nog wat voor de komende weken!

Namens TeamBrabant2000 bedanken we alle aanwezige renners die er een mooie wedstrijd van hebben gemaakt!

De uitslag en het klassement zijn te vinden op de Zomer Avond Competitie pagina van onze website: http://www.teambrabant2000.nl/pagina/zomer-avond-competitie-klassement/