Finish Eneco tour op 15 augustus in Vlijmen

01/06/2013 | Evenementen | Huibert Jan Mulders

Op 15 augustus komt de ENECO tour naar Vlijmen.

Op donderdag 15 augustus is Vlijmen nl. finishplaats van de Eneco tour! Die dag wordt de etappe gereden van Essen (Belgie) naar Vlijmen. Na binnenkomst in de gemeente Heusden worden nog drie ronden gereden door Croimvoirt, Drunen, Nieuwkuijk en Vlijmen van ongeveer 28 km. De finish zal daarna zijn op bedrijventerrein ’t Hoog in Vlijmen.  

De gemeente Heusden heeft onze vereniging gevraagd om te helpen bij de organisatie van dit grootse wielerevenement. Er zal veel worden gedaan door de organisator van de Eneco tour en door de gemeente zelf, maar bij zo’n groot evenement komt heel veel kijken. 

Op woensdagavond zal er een (VIP) wielercafé worden georganiseerd, waar wij ons als vereniging kunnen presenteren. Dit is voor ons een mooie gelegenheid om te laten zien wie we zijn en wat we organiseren. Het is een mooie gelegenheid om contact te leggen met mogelijke nieuwe sponsoren voor onze vereniging. Op donderdagochtend is er behoefte aan vrijwilligers om het parcours mee op te bouwen en bewegwijzering uit te zetten om de stroom bezoekers in goede banen te leiden. Donderdagmiddag wordt gezocht naar verkeersregelaars om het parcours te beveiligen en vrijwilligers om het parkeren mee te begeleiden.

Degenen die tijd en zin hebben kunnen zich met een mail aan teambrabant@hotmail.com aanmelden om mee te helpenm op:

1)      Woensdagavond ( wielercafé en presentatie van onze vereniging)

2)      Donderdag ochtend 07:00 tot 13:00 (opbouwen)

3)      Donderdagmiddag 13:00 tot 19:00 (verkeersregelaar / parkeren / opruimen)