Marianne Vos schenkt §2000,- voor onze jeugdopleiding!

15/12/2012 | Bestuur | Huibert Jan Mulders

Met het winnen van de Olympische titel op de weg heeft Marianne Vos een Lotto Sportmoment gewonnen. De prijs die hierbij hoort: § 2000,- heeft ze geschonken aan haar eigen vereniging: Team Brabant 2000 om 'de jeugdopleiding een extra boost te geven'

Marianne geeft aan dat ze niet is vergeten waar ze vandaan komt: "Toen ik zes jaar was, werd ik lid van wielervereniging Presto, die inmiddels is opgegaan in Team Brabant 2000. Daar heb ik de hele jeugdcyclus doorlopen. Trainingen, wedstrijdjes en ook trainingskampen. Ik heb daar goede herinneringen aan overgehouden. Ze kunnen altijd wel wat extra geld gebruiken' Marianne schenkt het geld om onze jeugdafdeling een extra boost te geven.

Marianne heeft nog een verrassing in petto: Als wij een jeugdweekend organiseren, wil Marianne daar graag bij aanwezig zijn. Dan kan ze meteen wat tips en tricks geven.

Het spreekt voor zich dat we hier ontzettend blij mee zijn. We proberen een afspraak met Marianne te plannen om tijdens ons jeugdkamp in 2013 aanwezig te zijn. Nu maar hopen, dat het in haar volle agenda past.

Marianne, namens de vereniging ontzettend bedankt!