Jeugdweekend in Maasbree: warm en gezellig

21/08/2012 | Evenementen | Huibert Jan Mulders

Van 17 t/m 19 april is de jeugdafdeling op kamp geweest in het Limburgse Maasbree.

De jeugdcommissie heeft een fantastisch weekend georganiseerd voor de jeugd. De lokatie van het kamp was in de blokhut van Jong Nederland in Maasbree. Het weer was werkelijk super, al is 36 graden wel een beetje veel om te fietsen.

Op zaterdagochtend zijn de wielrenners en de mountainbikers ieder een mooie ronde wezen fietsen. De MTB'ers zijn zelfs de grens over gegaan naar Duitsland om daar in meer heuvelachtig terrein te gaan fietsen. De wielrenners hadden zich in twee groepen opgedeeld, die ieder een mooie ronde hebben gereden. 

De zaterdag middag is doorgebracht bij en vooral in een recratieplas bij Maasbree. 's Avonds was er een heerlijke barbecue en natuurlijk kampvuur.

Op zondag is alles weer opgeruimd en is iedereen naar Oirschot gebracht, waar een aantal ouders naartoe was gefietst om de kinderen op te halen. De hele groep is vanaf Oirschot teruggefietst naar Nieuwkuijk.

Het was een mooi maar warm en zeer geslaagd weekend.

Jeugdcommissie, kids en begeleidende ouders hartelijk dank voor de gezelligeheid.

Foto's van het jeugdkamp zijn te bekijken via deze link: 

https://picasaweb.google.com/108850693343248556405/2012081719PicasaJeugdweekendTeamBrabant2000Maasbree?authkey=Gv1sRgCPL2pb-IpJ7WtwE#