Profrenner Lars Boom op 31 mei bij Bikecenter VanTuyl

24/05/2014 | Bestuur | Huibert Jan Mulders

Zaterdag 31 mei organiseert Bikecenter VanTuyl in Zaltbommel een try-out evenement met profwielrenner Lars Boom. De renner van de Belkin-ploeg zal die dag om +/-14.00 uur met wielrenliefhebbers uit Zaltbommel en omgeving een flinke trainingsronde rijden en hen voorzien van de nodige tips en tricks.

Lars Boom werd in 2008 wereldkampioen veldrijden en Nederlands kampioen op de weg, en rijdt al vele jaren voor de Belkin-ploeg.

Voor de deelnemers is dit evenement een unieke gelegenheid om eens een echte Bianchi uit te proberen, het topmerk waar de Belkin-ploeg en dus ook Lars Boom de komende jaren op rijdt. Ook is het mogelijk om eens professionele ZIPP-wielen onder je eigen fiets te zetten. Het testen kan vanaf 13.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid om gezamenlijk de finale te bekijken van de etappe in de Giro d’Italia, en dat dan goed verzorgd met Italiaanse hapjes en een drankje.

Door dit evenement is Bikecenter VanTuyl deze dag geopend van 9.00 tot 17.30 uur en zijn er tevens vele feestelijke aanbiedingen. Belangstellenden voor het testen van de Bianchi en ZIPP wielen moeten zich wel vóór 29 mei aanmelden op www.vantuyl.nl.