Jeugdronde Dommelen

06/04/2014 | Jeugd Weg | Huibert Jan Mulders

Afgelopen zondag (30 maart) hebben een aantal jeugdleden de ronde van Dommelen gereden.

We zijn 's morgens vroeg vertrokken, zodat we op tijd op de baan waren dat we nog goed konden in rijden. Om half 11 begon categorie 1 gevolgd door categorie  2. Daarna categorie 3 (om een uur of elf). In deze categorie heeft Niels gereden.

Niels had een keurige 28ste plek weten te bemachtigen. Hierna mocht ik van start in categorie 5. Samen met Mandy, Marit, Dario stonden we aan de start. Voor mij viel de loting gunstig uit, zodat ik vooraan mocht starten. Na de start was Dario als een speer weg, de eerste ronde reed hij voorop! Marit was ook heel snel weg en bleef in de kopgroep. Dario moest helaas lossen uit de kopgroep. Ik heb samen met Mandy en nog een paar andere renners in een groepje gereden. Uiteindelijk hebben we ook Dario opgepikt. Mandy, Dario en ik zijn bij elkaar gebleven en samen de wedstrijd uitgereden. Doordat we goed samenwerkten hebben we ook een aantal groepjes ingehaald. Uiteindelijk ben ik 31ste geworden, dezelfde plek als in Nieuwkuijk.

Na een korte pauze mocht Louk gaan rijden. Helaas moesten we snel naar huis (omdat we bezoek kregen) waardoor we de wedstrijd van Louk niet meer hebben gezien.

Uitslagen:
Categorie 3:
- Niels        28

Categorie 4:
- Marit          14
- Jasper        31
- Mandy        32
- Dario          33

Categorie 5:
- Louk        37

Groetjes,
Jasper