Lid worden

Om lid te worden van Team Brabant 2000 moeten de volgende stappen worden doorlopen:

  1. Sportkeuring
  2. Aanmeldingsformulier
  3. Machtigingsformulier
  4. Licentieaanvraag
  5. Opsturen formulieren
  6. Kledingpakket

1. Sportkeuring

Wanneer je een licentie aanvraagt is deze stap noodzakelijk. Ook wanneer je net bent begonnen met wielrennen is een sportkeuring aan te bevelen. Onze clubarts Rob Barthels (Kleinestraat 21 Drunen, 0416-376904) kan een sportkeuring uitvoeren, echter deze keuze staat vrij.

2. Aanmeldingsformulier

Print het aanmeldingsformulier en vul deze volledig in. 

3. Machtigingsformulier

Om te voldoen aan de contributieverplichting is het noodzakelijk om een doorlopend machtiging af te geven. Print het machtigingsformulier en vul deze volledig in.

4. Licentieaanvraag

Vraag een licentie aan via de KNWU. De licentieaanvraag wordt pas behandeld door de KNWU wanneer de voorgaande stappen zijn afgerond en goedgekeurd door de secretaris van Team Brababant 2000. Voor een licentieaanvraag is een recente pasfoto voor benodigd.

5. Opsturen van formulieren

Stuur in een voldoende gefrankeerde envelop het aanmeldingsformulier en machtigingsformulier op naar de secretaris (Team Brabant 2000, Secreatariaat, Bachlaan 13, 5251 HP  Vlijmen).

6. Kledingpakket

Wanneer voorgaande stappen zijn afgerond kunt tegen een sterk gereduceerd tarief een kledingpakket aanschaffen. Klik hier voor meer informatie.